Bookmark and Share     Sitemap
Østlean Aps
 
Alt aktivitet henvises til Leanakademiet, dog kan Kurt Hansen stadig kontaktes på 27503241

Ib Andresen Industri A/S.

Vi har som virksomhed brugt Kurt gennem en årrække ifm. vores Leanarbejde. Kurt er en person, der sætter sig grundigt ind i virksomheden inden han bringer sin meget store erfaring med såvel Leanværktøjer som mennesker i spil og det på et højt niveau. Han supporter forandringsprocesser på en yderst professionel måde – er altid vanvittig godt forberedt – og formår at skabe den sammenhæng mellem Leanværktøjerne og mennesker, som sikrer en stærk forankring i organisationen.

Hans helt store styrke er at skabe sammenhæng mellem HR og Lean eller andre forandrings- og ledelsesfilosofier (hvad jeg personligt ret ofte savner ved andre dyrt betalte konsulenter), så vi får den ønskede effektivitets-, kvalitets- eller trivselsforbedring i form af bundlinjeeffekt.

Kurt udfordrer os hele tiden på sin rolige facon og indtager ofte rollen som coach / mentor for processerne, så vi hurtigt kommer til at ”eje” dem. Han udviser en enorm fleksibilitet, men lægger altid overliggeren højt og går aldrig på kompromis med kvaliteten af sit arbejde.

Han er dybt seriøs, vidende og performer på højt niveau. Et godt råd til jer som ønsker at bruge ham: Undervurdér ikke den mand. Han indeholder væsentlig mere end han selv giver udtryk for.

 

Personaleudviklingschef Finn Buch, Ib Andresen Industri A/S.

http://www.iai.dk/

Østlean Aps | 8752 Østbirk  | Tlf.: +45 27 50 32 41 | kurt@oestlean.dk